Chanel in zintuigen

Op 24 november nodigen we je uit om al je zintuigen te laten prikkelen; kom kijken, ruiken, proeven, horen en voelen. Laat je onderdompelen in de wereld van Chanel.

Gabrielle, de vrouw die andere vrouwen vrijheid en moderniteit heeft gegeven.
Gabrielle, de vrouw in de voorhoede van emancipatie en het heft in eigen handen nemen.
Gabrielle, bedenker van het bekendste en meest verkochte vrouwenparfum ter wereld.
Gabrielle, oprichter van een wereldwijd mode, geur em cosmetica imperium.

Victor Meuwissen, storyteller, gedreven kenner en fan van Gabrielle geeft een 3D insight in haar achtergrond, drijfveren, artistieke inspiraties, liefdesleven en zakenimperium aan de hand van een uitgebreide exclusieve collectie geuren. Je leert haar tijdloze stijl kennen in catwalkbeelden en advertentiecampagnes. In het atelier van Ellis Schoonhoven kijken we o.a. naar het apartement van Gabrielle en de couture ateliers erboven.

We nodigen je uit jouw Chanelstijl te shoppen in de pop-up store van Secondhand Rose waarbij je stylingadvies krijgt van Studio by Mo.

Kom gekleed in jouw zwart-wit versie van de stijl van Gabrielle, Virginie of Karl.

We ontvangen je graag geheel in stijl om 13.15 met een warm drankje en lekkers van Holy Sweets. Om 13.30 start de presentatie van Victor. Je zult aan zijn lippen hangen. We schenken bubbels en serveren lekkers van de Blonde Pater naar Coco’s smaak. We hebben een cadeautje voor je gemaakt, we motiveren en inspireren je om jouw persoonlijke Chanelstijl te ontdekken en Victor deelt een prijs uit.

Chanel in zintuigen is een samenwerking van:
Veni Vidi Victor Secondhand Rose – Nijmegen
Studiobymo
Ellis Schoonhoven
met Holy Sweets & Café de Blonde Pater

Tickets via www.ikbenaanwezig.nl

Meld je aan