Special: Dit jaar mag je het programma Schep en Schets je leven los boeken als masterclasses. Neem je deel aan zes masterclasses dan ontvang je de schetsbijbel gratis.

Schep & Schets

Als schepper wil je je potlood klaar houden zodat jouw schepping in je ‘schetsbijbel’ kan vloeien. Je weet maar nooit wanneer hét komt.

Een dagelijkse schets is een belangrijk onderdeel van dit jaar. Het is een manier om op spelender wijze ruwe informatie vorm te geven, ideeën op te tekenen, te experimenteren en te onderzoeken. In een schetsboek kan je géén fouten maken! Met je favoriete gereedschap creëer je jouw imaginaire observaties en ideeën. Je zult versteld staan van je intuïtieve ontwikkeling en kijk op de wereld. Groot en klein.
De Nieuwe Creatieven hebben een schetsbijbel gemaakt met hoogwaardig lichtgewicht papier zodat jouw schetsbijbel altijd met je mee op reis kan.

Kunstgeschiedenis 2.0

Twaalf (internationale) kunstenaars staan dit jaar centraal. We onderzoeken hun gedachten, hun onbewuste, hun beeldtaal én de materialiteit. We kruipen als het ware in hun huid. Boeken, docu­mentaires, teksten, muziek en meer zetten we in om ietsje dichter bij de ziel van de kunstenaars te geraken.
Je gaat elke lesdag scheppen volgens de methodiek, techniek en het materiaal van de desbetreffende kunstenaar.
Zelf presenteer je éénmaal jouw favoriete kunstenaar.

Meld je aan

Praktische informatie

12 lessen (nu los te boeken)

Wij zorgen voor goeie koffie/cappuccino

De kosten zijn € 115,00 per maand. Zakelijke factuur + 21% btw. De betaling mag per maand plaatsvinden. Exclusief schetsbijbel, inclusief materiaal.

Aandacht is ons motto. Wees Welkom.