Verdiepingsjaar – tweede jaar De Nieuwe Creatieven –

In het verdiepingsjaar van De Nieuwe Creatieven staat wederom The  Artist’s  Way van Julia Cameron centraal. Dit combineren we met het boek Het leven waarvoor je geboren bent van Dan Millman.

Samen met jou gaan we op zoek naar een voor jouw persoonlijke uitingsvorm en beeldtaal; een intensieve begeleiding in het onderzoeken en activeren van jouw individuele werkvorm en techniek.

Het doel is het onbewuste zichtbaar te maken. Creatieve verlangens die latent aanwezig zijn geven uiting aan jouw gedachten en gevoelens. Het is het proces van tastbaar en zichtbaar maken van de bron waaruit jij de dingen doet, zoals je ze doet, in dit leven.

Elke les opent met het rondje delen van ervaringen van synchroniciteit, aha momenten en creatieve ontdekkingen.

De hoofdstukken en de opdrachten worden intensiever behandeld dan in het eerste jaar. In de ochtend krijg je vingeroefeningen aangereikt om je creativiteit te openen en te laten stromen. De middag staat volledig in het teken van jouw persoonlijke uitingsvorm met het atelier als jouw speelplaats. Dat kan zijn de start van een groot schilderij, een boek met illustraties, een fotorapportage, een installatie, het toewerken naar een tentoonstelling. Niets is ons te gek!

Wij ondersteunen en begeleiden je intensief bij het beeldend werken en moedigen jou aan in je groeiende bewustwording en bevrijding van je creatieve zelf. Daarnaast wordt een individuele ‘Spirit Sessie’ met je ingepland. Dit individueel beraad met onze coach geeft je de gelegenheid om op een dieper en meer persoonlijk niveau vrijheid en inspiratie te vinden voor het creatieve in jezelf.

Het verdiepingsjaar bestaat uit 12 trainingsdagen, gemiddeld 1x per maand.

Meer informatie bel Ellis Schoonhoven 06 55 81 61 41 of Johan van Dinteren 06 53 41 01 07.

Praktische informatie

12 trainingsdagen
van 9.30 tot 16.00 uur

Het verdiepingsjaar is alleen toegankelijk voor deelnemers die het 1e jaar hebben gevolgd en afgerond met een eindpresentatie.

Wij zorgen voor goeie koffie/cappuccino en verse geurige theetjes met lekkers.

De kosten zijn € 95,00 per maand inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor zakelijke deelnemers. De betaling mag per maand plaatsvinden.

Aandacht is ons motto. Wees Welkom.