I love the delicate character of lace, allowing light to pass through so that objects behind can be distinctly seen and felt.

Voor een kunstproject (installatie en performance) met de werktitel LOST CONNECTIONS verzamel ik oud kant. Ik heb heel veel nodig. Heb jij nog kant liggen of heb jij tips waar ik het kan vinden neem dan ajb contact met me op. Ben je zeer dankbaar. 🙏
Voor dit project formeer ik een klein team om mee samen te werken. Eerste teamlid is de fotograaf Maayke Kleinbussink.

Het delen van dit bericht stel ik zeer op prijs. Love my job Ellis Schoonhoven

I’m collecting old/vintage lace for my Artproject (installation/performance) LOST CONNECTIONS. If you have any old pieces you would like to donate please contact me. For this Artproject I will create a small team. First teamplayer is Maayke Kleinbussink, ARTsister.