Loading...
Testimonials2018-03-03T16:55:19+00:00

Testimonials

Ik ben geen kunstenaar. Maar ik wou wel dolgraag weer bij mijn bron komen, daar waar zoveel levensplezier zit, inspiratie, borrelend met vanalles. Loskomen van opgelegde normen, van hoe het hoort en de zware criticus. Weer terug naar hoe het is om als kind te spelen. Terug naar de levenskracht die creativiteit is.

En wat is het leuk om dit bij de Nieuwe Creatieven te ervaren! Soms zo confronterend, soms zo onverwacht, en zo vaak met veel plezier vanalles uitproberen. Ik ben inderdaad bij mijn bron aan het komen, maar nog steeds maar een heel klein beetje, want wat is dat immens groot, daarginds, bij ons allen!

Wat zijn ze gul bij de Nieuwe Creatieven, met liefdevolle aandacht, warmte, ideeën en inspiratie, de bijzondere locaties, de prachtige materialen.

Ik ervaar in mijn werk en leven steeds meer vrijheid, krijg nieuwe impulsen. Ik kijk weer anders naar de wereld om mij heen en naar mezelf. Deze ervaring zou iedereen moeten kunnen meemaken! Ja, ook ik ben een kunstenaar, op mijn eigen manier.
Marga
februari 2018


Waar je mag zijn wie je eigenlijk altijd al was.
De aandacht waarmee DNC mijn proces begeleidt, is goud waard.
Aletha


Geef jezelf een groot cadeau!
Wat er in het pakje zit, is elke keer weer een verrassing.
Lou


Ruimte & Tijd
Jezelf creatief te ontwikkelen.
Wat aandacht krijgt dat groeit!


Een aanrader!
Elke lesdag een verrassing en altijd naar huis met nieuwe ideeën en inspiratie.
Jolien