Walking in this World – Verdiepingsjaar

Tweede jaar De Nieuwe Creatieven

In het Verdiepingsjaar staat deel II van The Artist’s Way centraal. Walking in this world hebben wij mogen vertalen en is verkrijgbaar in het Nederlands bij ons.

Samen met jou gaan we op zoek naar een voor jouw persoonlijke uitingsvorm en beeldtaal; een intensieve begeleiding in het onderzoeken en activeren van jouw individuele werkvorm en techniek.

Het doel is het onbewuste zichtbaar te maken. Creatieve verlangens die latent aanwezig zijn geven uiting aan jouw gedachten en gevoelens. Het is het proces van tastbaar en zichtbaar maken van de bron waaruit jij de dingen doet, zoals je ze doet, in dit leven.

Elke les opent met het rondje delen van ervaringen van synchroniciteit, aha momenten en creatieve ontdekkingen.

In de ochtend krijg je vingeroefeningen aangereikt om je creativiteit te openen en te laten stromen. De middag staat volledig in het teken van jouw persoonlijke uitingsvorm met het atelier als jouw speelplaats. Dat kan zijn de start van een groot schilderij, een boek met illustraties, een fotorapportage, een installatie, het toewerken naar een tentoonstelling. Niets is ons te gek!

Wij ondersteunen en begeleiden je intensief bij het beeldend werken en moedigen jou aan in je groeiende bewustwording en bevrijding van je creatieve zelf. Daarnaast is er een  hele dag weggelegd voor een diepere kennismaking met het Talentenspel door Michèle Wattel, ervaren Talentspelcoach en -trainer, specialist vrouwelijke  archetypen en gestalt-art psychotherapeut. Het Talentenspel is een inzicht- en ontplooiingsspel met veel niveaus.

Het verdiepingsjaar bestaat uit 13 trainingsdagen, gemiddeld 1x per maand.

Meer informatie bel Ellis Schoonhoven 06 55 81 61 41 of Johan van Dinteren 06 53 41 01 07.

MELD JE AAN

Praktische informatie

13 trainingsdagen
van 10.00 tot 16.00 uur

Het verdiepingsjaar is alleen toegankelijk voor deelnemers die het 1e jaar hebben gevolgd en afgerond met een eindpresentatie in de laatste trainingsdag.

Wij zorgen voor goeie koffie/cappuccino en verse geurige theetjes met lekkers.

De kosten zijn € 120,00 per maand. Zakelijke factuur + 21% btw. De betaling mag per maand plaatsvinden.

Aandacht is ons motto. Wees Welkom.