Walking in this World – verdiepingsjaar

Tweede jaar De Nieuwe Creatieven

In het verdiepingsjaar staat deel II van The Artist’s Way centraal. Het boek Walking in this world/Jouw weg in de wereld van Julia Cameron vormt de leidraad voor dit jaar.

Samen met jou gaan we op zoek naar een voor jou persoonlijke uitingsvorm en beeldtaal. Dit jaar is een intensieve begeleiding in het onderzoeken en activeren van jouw individuele werkvorm en techniek.

Het doel is het onzichtbare zichtbaar en het onbewuste bewust te maken. Creatieve verlangens die latent aanwezig zijn geven uiting aan jouw gedachten en gevoelens. Het is het proces van tastbaar en zichtbaar maken van de bron waaruit jij de dingen doet, zoals je ze doet, in dit leven.

Elke les begint met verbinding met de natuur, door een wandeling, het beoefenen van dieper waarnemen en verzamelen. De natuur als bron om je creativiteit te openen en te laten stromen. Vervolgens richt je jouw eigen, persoonlijke mini-atelier in en staat de dag volledig in het teken van jouw persoonlijke uitingsvorm, met het atelier als jouw speelplaats. Dat kan zijn de start van een groot schilderij, een boek met illustraties, een fotorapportage, een installatie, het toewerken naar een tentoonstelling. Niets is ons te gek!

Wij ondersteunen en begeleiden je intensief bij het beeldend werken en moedigen jou aan in je groeiende bewustwording en bevrijding van je creatieve zelf. Je rondt je jaar af met een eindpresentatie.

Het verdiepingsjaar bestaat uit 13 trainingsdagen, gemiddeld 1x per maand.

Praktische informatie

13 trainingsdagen
van 10.00 tot 16.00 uur.

Wij zorgen voor goeie koffie/thee & lekkers.

De kosten zijn € 155,00 per maand. Zakelijke factuur + 21% btw. De betaling mag per maand plaatsvinden.

Aandacht is ons motto. Wees welkom.