Gouden verbinding

De Nieuwe Tempel is een textiele sculptuur die in cocreatie ontstaat. De vorm en afmeting van De Nieuwe Tempel zijn gegrond in de gulden snede, fibonacci sequentie en heilige geometrische proportieleer. Oude ingezamelde lakens zijn met lokale koffieresten gekleurd in authentieke aardse bruintinten. Lappen gedoneerd kant en damast worden geborduurd in goud met diverse symbolen van onder de hele wereld en uit alle tijden.

We nodigen je van harte uit om je te verbinden aan De Nieuwe Tempel.

Dat kan door het bestellen van een borduurbox. De oeroude, krachtige symbolen zijn gebaseerd op de essentie van existentie van mens, dier, plant, cel en zijn een diepe buiging naar Moeder Aarde. Het zijn symbolen en wijsheden voor Nieuwe Tijden.Van elk symbool zijn maximaal 10 borduurpatronen. Je kunt dus vaker een box bestellen en zo je borduurskills ontwikkelen. Het is elke keer weer een grote verrassing welk symbool jou vindt. Jouw naam als borduurster/borduurder wordt vastgelegd.

Je kunt je ook verbinden aan De Nieuwe Tempel door een donatie te doen op ons crowdfundingplatform.

Meeborduren

Je kunt kiezen uit twee borduurboxen:

A: Box A is de basisborduurbox voor iedereen.

In de box vind je een eenvoudig borduurpatroon, twee lappen (een voor de tempel en een voor jezelf), gouddraad, borduurnaald, potlood en een omschrijving.

B: Box B is een borduurbox voor gevorderden.

In de box vind je een complexer borduurpatroon, twee lappen (een voor de tempel en een voor jezelf), gouddraad, borduurnaald, potlood en een omschrijving.


De vraag naar borduurboxen is groot! Daar zijn we erg blij mee.
Het maken van de boxen is handwerk en doen we met vrijwilligers.
Daarom duurt het door de vele aanvragen momenteel iets langer voordat we je box versturen.

Bestel je uit het buitenland? Graag ontvangen we een mail met je bestelling (info@denieuwecreatieven.com).

Doneren

De Nieuwe Tempel wordt gedragen door vele handen en harten. Al twee jaar werken we geheel autonoom. Wil je De Nieuwe Tempel ondersteunen met een bijdrage?

Graag!

We hebben daarvoor een crowdfunding opgezet, waarbij je zelf kunt kiezen welk bedrag je wil doneren. Elk bedrag is welkom!

Vanaf €75 hebben we verschillende mooie tegenprestaties beschikbaar.

Alle informatie vind je via onderstaande knop. Je wordt dan naar onze externe crowdfundpagina geleid.