In verbinding met hand en hart vandaag gestart met 20 vrouwen aan LOST CONNECTIONS. πŸ’›

Dank aan alle prachtige vrouwen voor jullie inzet, expertise en verhalen. Graag tot donderdag 13 februari in mijn atelier aan de Postweg 50 Nijmegen.

Ben jij handig met naald en draad? Elke donderdag kan je helpen om het kant aan elkaar te naaien, te verbinden. Van 10 tot 16 uur ben je welkom in mijn atelier om te handwerken. Garens en naalden liggen voor je klaar.

Handwerkrooster Nijmegen: 6/13/20 februari, 5/12/19/26 maart, 2/9/16/23 april, mei 7/14/28, juni 4/11/18

Inmiddels heb ik vele donaties mogen ontvangen van prachtige zeer oude handgemaakte stukken. We kunnen nog veel oud kant gebruikenπŸ™πŸ™

Op 27 en 28 februari zijn we in Leeuwarden bij De DOAS, de oude ambachtsschool. Geef het ajb door aan alle vrouwen in het noorden.

Op 3 maart strijken we neer in Museum de Kantfabriek, Horst. Welkom vrouwen uit Limburg en Brabant.

Stuur me een bericht via Facebook of Whatsapp (0655816141) als je komt. Je bent van harte welkom.

LOST CONNECTIONS is een kunstproject over vrouwen en hun positie in de kunst, door vrouwen, waar cultuur, religie, historie en ambacht zich verbinden. Delicaat Γ©n krachtig, zowel in beeld als in materiaal en uitvoering. Leef jij als vrouw je ware identiteit?

I love the delicate character of lace, allowing light to pass through so that objects behind can be distinctly seen and felt.

DELEN = VERMENIGVULDIGEN ❀

LC Team Maayke Kleinbussink Conny van Rijn Shura Glasmacher Ellis Schoonhoven Jill F. Friedman